Blogoverzicht

Agromanager biedt maatwerk aan voor fruittelers

Agromanager is de ideale tool voor fruittelers die inzicht willen krijgen in hun resultaten en ernaar streven hun bedrijf efficiënt te groeien. Het innovatieve softwaresysteem biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om processen en output te volgen, maar ook om te zien wat er met input en grondstoffen gebeurt. En dat creëert mogelijkheden tot optimalisatie.

Verder lezen

Hoe onze GPS-module het product van Aurea Imaging vervolledigt

Aurea Imaging, expert in dataverzameling en -analyse voor agricultuur, werd indertijd gecontacteerd door een fruitteler die de groei van zijn percelen met dronebeelden wou meten. Een uitstekend idee, gezien het in de fruitteelt gangbaar is dat de teeltopbrengst verschilt per hectare. Intussen is Aurea dan ook een vaste partner voor de fruitsector, die telers helpt hun opbrengst per perceel te verhogen én gelijkmatiger te spreiden.

Verder lezen

De CO2-calculator van Agromanager: een nieuwe tool op maat

Recent ontwikkelden we bij Agromanager een gloednieuwe tool in onze software, die jou als fruitteler in staat stelt gedetailleerde rapporten op maat te genereren waarmee je vervolgens optimaal inspeelt op je fruitteelt. Concreet gaat het om een calculator, waarmee je per variëteit en kilo fruit berekent hoeveel CO2-uitstoot de productie veroorzaakt heeft.

Verder lezen

Sorteerbedrijf Limosort: eindelijk geholpen met onze sorteermodule

Ben jij voor je sorteerbedrijf op zoek naar een softwareprogramma waarmee je het overzicht houdt over je processen? Dan ben je bij de juiste partner beland: de sorteermodule van Agromanager is een revelatie in de sector en maakt een wereld van verschil voor je interne werking. Zo getuigt ook Limosort, sorteer- en fruitbedrijf in Heers.

Verder lezen

Wat hou jij over aan elke fruitbestelling?

Agromanager brengt tal van voordelen met zich mee voor de organisatie van je teelt en verkoop. Met de tool speel je strategisch in op betere resultaten en meer rendement met je fruitteelt. Want weet jij wel hoeveel je eigenlijk overhoudt aan elke bestelling die je uitstuurt?

Verder lezen

Koppel je fruitbestellingen aan je handelaren

In de fruitteelt is het tussen de pluk door soms moeilijk bijhouden welke bestellingen geplaatst zijn, waar deze zich in je voorraad bevinden en bij welke handelaar deze terechtkomen. Gelukkig is er Agromanager: het online registratiesysteem waarmee jij je fruitteelt vereenvoudigt!Verder lezen

Behaal je certificeringen met onze hulptools

Certificering is een taakje waar we als fruittelers aan moeten voldoen. Bij Agromanager zijn we zelf fruittelers, en ontwikkelden we ons registratiesystseem vanuit de eigen behoefte aan meer inzicht in het behalen van certificaten. Lees hier meer over de voordelen.

Verder lezen

Hou moeiteloos het overzicht over de voorraad van je teelt

Zit je als professioneel in de fruitteeltsector, dan is het niet evident je voorraad nauwkeurig bij te houden. Tal van fruit stroomt binnen, vervolgens even snel weer buiten, en voor je het weet ben je het overzicht over je stock kwijt. Agromanager to the rescue!

Verder lezen

Voldoet jouw fruit wel aan de geldende normen?

Agromanager, het online registratiesysteem voor de fruitteelt, staat volledig in het teken van ontzorging. Lees vandaag meer over hoe wij met onze certificeringsmodule per order nagaan of jouw fruit voldoet aan de geldende vereisten. 

Verder lezen

Certificeringen halen als fruitteler: simpel met Agromanager

Als fruitteler heb je, voor samenwerkingen met externe bedrijven, je aan bepaalde certificaten te houden met strenge (en soms globale) standaarden. Voor hogere certificaten zijn er logischerwijze meer vakjes die je moet afvinken dan voor andere.

Verder lezen

Hoeveel brengt elke fruitboom jou precies op?

In een vorige blog kon je lezen dat Agromanager, tal van handige koppelingen heeft met externe bedrijven en machines. Vandaag meer over onze certificeringsmodule!

Verder lezen

De hele fruitketen ondersteunen met één label

In een vorige blog hadden we het over de vlotte registratie van hard en zacht fruit met Agromanager, inclusief de mogelijkheid tot individuele kwaliteitscontroles.

Verder lezen

Het verschil in de registratie van hard & zacht fruit

Met Agromanager staat de administratie van je teelt in geen tijd op punt. Wist je ook dat er een voelbaar verschil bestaat tussen hoe hard en zacht fruit idealiter geregistreerd worden?

Verder lezen

Dé tool die je pluk zienderogen verandert: Tijdsregistratie

Nu de pluk en daarmee talloze seizoensarbeiders definitief in aantocht zijn, komt er deze periode weer heel wat administratief werk mee om het hoekje kijken. 

Verder lezen

Optimaliseer je precisieteelt met Spuitschrift

In de precisiefruitteelt is het cruciaal dat elke boom of oppervlakte precies die behandeling krijgt die hij nodig heeft om kwalitatieve vruchten af te leveren. 

Verder lezen

Contact

Contact