Spuitschrift

Registreer alles
eenvoudig online

Al de behandelingen van je fruitteelt verzameld in één duidelijk overzicht? Het is maar een woord met het Agromanager Spuitschrift. Registreer alles eenvoudig online via je telefoon, tablet of pc, en blijf moeiteloos op de hoogte van zelfs de kleinste details.

telefoon met Boomgaardspuit

Zo gaat het
in zijn werk

Eerst en vooral teken je je teelten in op een kaart via gps-coördinaten, zodat je een digitaal overzicht hebt van je percelen en weet waar de rijen zich bevinden. Ga je aan de slag met bespuiten, dan kun je naderhand op je tijdlijn perfect nagaan welke behandelingen waar, wanneer en op welke teelt hebben plaatsgevonden; en zelfs hoeveel dagen ertussen zitten.

Je bent altijd
in orde

Bovendien onderwerpt Agromanager al jouw behandelingen automatisch aan een grondige controle. Met alle wettelijke vereisten in onze database, zien wij er nauwgezet op toe dat jij altijd in orde bent!

Voor een Agromanager-pakket op maat van jouw bedrijf, kun je het Spuitschrift bovendien aan onze diverse andere modules koppelen.

Perfecte opvolging van de teelt

Integraties

Door verschillende integraties met gewasbeschermingsleveranciers kunnen aangekochte middelen automatisch in Agromanager ingelezen worden. Er is een koppeling met weerstations, zodanig dat het spuitschrift weet welk weer het die dag van behandeling was. Ook het spuitschrift kan doorgestuurd worden naar verschillende partijen.

Spray App

De spray app staat in de IOS en ANDROID store, met deze app kan je nog gemakkelijker je behandelingen registreren, terwijl je aan het werk bent. Zie je iets in het veld? Dan kan je dit registreren met behulp van de ingebouwde GPS in het toestel.

Spuitschrift

Combineer met
andere modules

Wanneer je het spuitschrift hebt, is het aan te raden dit te combineren met andere modules. Je hebt reeds data geregistreerd die door andere functionaliteiten gebruikt wordt. Wanneer je het spuitschrift combineert met tijdsregistratie kan je eenvoudig bijhouden hoeveel je gewerkt hebt aan een specifieke teelt. Zo kan de bespuitingsdata gecombineerd worden met de tijdsregistratiedata. Je hebt ook één aanspreekpunt voor al je software en alles is compatibel met dezelfde hardware.

Spuitschrift

Wettelijk in
orde zonder moeite

Koppel jij je boomgaardspuit aan Agromanager, dan wordt alles geregistreerd terwijl jij met de tractor rijdt: wanneer je welke boom bespoten hebt, met welk product, … zonder ook maar iets handmatig in te geven. Ook je voorraad gewasbeschermingsmiddelen bijhouden, wat wettelijk verplicht is, maken we eenvoudig: je downloadt online de productgegevens, waarna Agromanager ze meteen aan je boekhouder, de mestbank, etc. doorverbindt.

Spuitschrift

Contact

Contact