Onze aanpak

Wij bieden een totaalpakket aan

Wij begrijpen
jouw zorgen

Als rasechte fruittelers afkomstig van een fruittelersfamilie, kunnen wij je verzekeren dat wij thuis zijn in de sector en dat we je individuele behoeften als geen ander begrijpen. Daar waar vroeger nog iedere keer een streepje in een boekje gezet werd voor elke pallet, geven wij je een betrouwbaar online systeem dat quasi automatisch in je administratieve noden voorziet.

Verhoog je
rendement

Een totaalpakket dus, dat we bovendien flexibel aanpassen en inzetten naargelang de noden van jouw bedrijf. Want niet alleen willen we het allround rendement in de fruitteeltsector verhogen, we willen jou als teler ook persoonlijk ontzorgen met toegespitst maatwerk en een duurzame klantenrelatie. Zodat je inzicht vergaart in je bedrijf, en het alsmaar beter doet.

Verhoog je rendement

Probeer ons
gratis uit

Als je start met Agromanager, krijg je 14 dagen alle modules die beschikbaar zijn in Agromanager. Gedurende deze periode focussen we ons op jouw bedrijf en jouw noden. Gedurende deze periode krijg je toegang tot alle functionaliteiten van Agromanager.

KOSTPRIJS

Betaal enkel wat je nodig hebt, op basis van de geselecteerde modules. Ook hardware kan aangekocht worden. On sales team staat steeds paraat om de beste oplossing te zoeken voor jouw bedrijf.

Wij spelen kort
op de bal

Met Agromanager haal je jezelf een persoonlijke assistent  in huis. Is een behandeling onmogelijk omwille van het seizoen? Wij maken je erop attent! Is een bepaald gewasbeschermingsmiddel niet meer bruikbaar? Je weet het van ons! Moeten je machines gekeurd worden? Wij melden het je! Door proactief samen te werken met professionele adviseurs, zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving.

Contacteer ons

Ondersteuning

Eens je gestart ben met Agromanager, staan wij paraat voor. Je kan onze telefonische helpdesk dagelijks bellen. Maar ook onze online kennisbank staat ter beschikking. Veder kunnen we op maat van je bedrijf instellingen wijzigen of rapporten op maat genereren.

Integreer je hele fruitbedrijf

Met Agromanager integreer al jouw leveranciers, machines, klanten, adviseurs in één systeem. Zo automatiseer je alle administratie tussen verschillende partijen. Zo heb je alles wat je nodig hebt om slimmer te werken, op één plek.

Productiviteit en efficientie

Contact

Contact