Sortering

Een duidelijk overzicht van voorraad en bestellingen in slechts enkele klikken

Pallet Sticker

Snel, efficiënt
& overzichtelijk

Je voorraad tot in de puntjes gesorteerd hebben en ook zo houden? Met een duidelijk overzicht van wat er binnen- en buitenstroomt, zodat je alles gemakkelijk kunt traceren? Laat dat over aan onze Agromanager-sorteringsmodule.

In het voorraadoverzicht raadpleeg je snel en efficiënt je huidige stock, met bovendien een intelligente filter om alles per maat, per klant, per soort, etc. te groeperen. In het sorteerrapport doe je dan weer kennis op over je in- en uitvoer, en je beste maten en klassen. De tabellen van onze grafieken zijn bovendien rechtstreeks te importeren in Excel: een handige extra.

Makkelijk
in gebruik

Voeg je je bestellingen toe aan Agromanager, dan hoef je slechts een foto aan te klikken om het label af te drukken en de pallet te registreren. Maar ook door simpelweg een uitvoerbon aan te maken en alle barcodes te scannen, houd je gemakkelijk bij wat er naar buiten gaat. En gebruikt je ontvanger Agromanager? Dan stuur je die bon toch gewoon online door!

Integraties

Wist je dat koppelingen met handelaren ook mogelijk zijn? Op die manier plaatsen zij bestellingen direct vanuit hun software in jouw Agromanager. Geen last meer met het aanmaken van nieuwe bestellingen, het wordt door hen meteen geregeld!

Leveringsbonnen

Door codes die uit de koeling komen in te scannen op een leveringsbon, schrijf je als het ware meteen de leveringsbon. Alle informatie van de pallet of kist wordt op een leveringsbon getoond. De lay-out van die documenten kan je trouwens zelf kiezen. Vrachtbrieven worden ook automatisch afgedrukt. Agromanager vergemakkelijkt je dagelijkse werking!

Facturatie

Gecombineerd met de facturatiemodule, kan je perfect de kosten van elke verpakking berekenen. Je kan aanduiden welke verpakkingen exclusief zijn en welke inclusief. Zo weet je wie deze kosten gaat betalen en hoeveel een handeling exact opbrengt.

Wij bieden een totaalpakket aan

Rapportering op maat

In Agromanager kunnen raporten op maat toegevoegd worden. Op die manier kan jij inzicht verkrijgen in je bedrijf en de juiste conclusies trekken aan de hand van de geregistreerde data. Wil je weten hoelang je bijvoorbeeld doet over het sorteren van een bepaalde verpakking? Je haalt alle info uit Agromanager.

Wij bieden een totaalpakket aan

Contact

Contact