Koeling

Automatisch en in één oogopslag

Automatisch &
in één oogopslag

Dankzij de Agromanager-koelmodule weet jij in een oogopslag wat er in je koelcellen zit. Met slechts één toestel kun jij eenvoudig en overzichtelijk je fruit invoeren, verplaatsen en weer uitvoeren. Zonder alles handmatig te moeten ingeven op de computer!

Scan jij je voorraadkisten tijdens het inladen in de koelcel, vanop de heftruck bijvoorbeeld, dan weet je dankzij onze app precies welke kist zich waar bevindt. Wordt er fruit van derden geleverd met een Agromanager-barcode? Dan wordt dit automatisch in het systeem geÏmporteerd.

Het was nog
nooit zo simpel!

Ook wanneer er fruit de deur uitgaat, omdat het verkocht is of elders bewaard wordt, kun je dit gemakkelijk bijhouden: je maakt simpelweg een uitvoerbon aan op de scanner, scant alle barcodes, et voilà. Gebruikt de ontvanger Agromanager? Dan stuur je de bon toch gewoon digitaal door!

Je administratie op orde houden was nog nooit zo simpel. Wil je toch zonder scanner te werk gaan, dan kun je alle acties uiteraard ook gewoon op je computer uitvoeren.

Het was nog nooit zo simpel

Deel je
voorraad

Je kan gesorteerd en ongesorteerd product delen met je klanten of leveranciers. Zo weten ook zei wat je in de voorraad staan hebt. Op die manier hoef je niet manueel dagelijks de voorraad door te bellen.

Automatiseer
je documenten

Door codes die uit de koeling komen in te scannen op een leveringsbon schrijf je als het ware de leveringsbon. Alle informatie van de pallet of kist wordt op een leveringsbon getoond. De lay-out van die documenten kan je zelf kiezen. Vrachtbrieven worden ook automatisch afgedrukt.

Bedrijfs
overschrijdend

Is de bon voltooid, dan wordt deze digitaal verstuurd. Gebruikt je ontvanger ook Agromanager? Dan kan hij direct aan de slag met jouw barcodes en dit zonder extra registratie. Alle barcodes die gegenereerd worden in Agromanager kunnen digitaal gedownload worden in eender welk systeem. Elke Agromanager-gebruiker heeft uiteraard toegang tot deze functionaliteit.

Scan app

Met onze scan app kan je voorraadkisten of pallets gemakkelijk in en buiten de koelcellen scannen. Wanneer je een leveringsbon wil maken, kan dit eenvoudig via de scanner. De vrachtwagenchauffeur kan door het scherm te handtekenen gemakkelijk de bon digitaal ondertekenen.

Registreer alles eenvoudig online

Combineer verschillende modules

Een koppeling met de sorteermodule is ook zeer interessant. Je gesorteerd fruit kan je zo een plaats geven in de koelcel. Zo weet je meteen waar alles staat wanneer er een vrachtwagen langskomt.

Contact

Contact