Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Agromanager biedt maatwerk aan voor fruittelers

Agromanager is de ideale tool voor fruittelers die inzicht willen krijgen in hun resultaten en ernaar streven hun bedrijf efficiënt te groeien. Het innovatieve softwaresysteem biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om processen en output te volgen, maar ook om te zien wat er met input en grondstoffen gebeurt. En dat creëert mogelijkheden tot optimalisatie.

Allesbehalve een one size fits all

De software van Agromanager is allesbehalve een one size fits all: de modules worden volledig aangepast aan jouw persoonlijke werkwijze als fruitteler. Je ontvangt dus een systeem op maat van jouw fruitteeltbedrijf, waarmee je moeiteloos rapportages genereert en je procedures overzichtelijk in kaart brengt.

DSC08958.jpg

DSC08992.jpg

Verkwist geen tijd meer aan handmatige admin

Dit alles wordt bovendien geautomatiseerd, zodat jij niet langer tijd en energie moet verkwisten aan het handmatig ingeven en registreren van je fruitteeltdata. Denk aan de tijdsregistratie van je pluk, je voorraadbeheer, je facturatie, je personeelsgegevens, je spuitbehandelingen, … alles gebeurt als vanzelf met onze diverse modules, die we op jouw unieke behoeften afstemmen.

Ook een tool op maat van je fruitteelt in gedachten?

Zo ontwikkelden we voor een specifieke klant bijvoorbeeld een handige tool om bij te houden welke en hoeveel grondstoffen er gebruikt werden tijdens het productieproces van zijn fruit, waarover je hier meer leest. Dit bleek niet alleen handig voor het budgetbeheer van de klant, maar ook voor diens afnemer en eindconsument. Zij toonden namelijk interesse in de oorsprong en productiewijze van het fruit dat ze kochten. 

Behaal meer productiviteit en rendabiliteit

Met het maatwerk van Agromanger wordt het met andere woorden mogelijk om strategisch jouw specifieke organisatie en verkoop te verbeteren, en meer productiviteit en rendabiliteit te behalen met je bedrijf. Heb jij dus net zoals bovenstaande klant een specifieke hulpvraag voor de registratie en het beheer van je fruitteelt en wil je graag weten of we er bij Agromanager een tool voor kunnen ontwikkelen?

Dan zitten wij graag met je samen om je wensen te overlopen en onze opties daar tegenover te zetten. Neem dus gerust contact op: laten we een keertje vrijblijvend brainstormen over wat jouw fruitteeltbedrijf kan gebruiken!

DSC09111.jpg

Contact

Contact